PRESENTACIÓ

“Mi Bailaora” és un concert de saxofon, a on cada obra està precedida per un curtmetratge inspirat en l’obra que s’interpretarà. Cada vegada més, els músics fan petites explicacions per entendre millor les obres que s’interpretaran en els seus concerts, i a “Mi Bailaora”, degut a les característiques de les obres, d’inspiració vivencial i emocional, hem creat uns curtmetratges de bella factura poètica, per així transportar a l’espectador/a en l’estat creatiu del compositor que, en aquest espectacle, és el mateix que l’intèrpret: el saxofonista David Salleras.

Els curtmetratges han sigut dirigits i filmats per en Quim Paredes, sobre poemes escrits pel mateix David Salleras i com actor principal figura el talentós Eduard Paredes.

Aquestes obres comporten una escenificació senzilla però que complementa un concert íntim, innovador i sorprenent.

EL PROGRAMA

Caprice núm. III

Mi bailaora

Retándote

Danza del olvido amargo

Dansa nocturna

Recerca

Caprice núm. I

Bis

RAIDER

  • 2 micros ambient tipus shure KSM137-SL
  • Micro inalàmbric -en cas que l’acústica ho requereixi.
  • Projector Full HD – entrada HDMI
  • Pantalla de projecció mínim 4 x 2,5 m
  • Equip d’amplificació (banda sonora vídeo) / entrada des de minijack stereo

El saxofonista David Salleras va desplegar un ventall de possibilitats sonores del seu instrument –corroborades en un espectacular bis- amb una explosió de virtuosisme, versatilitat sonora y varietat de matisos certament enlluernadors.
Lluís Trullén
David Salleras posseeix un so opulent, un fraseig extraordinari, ample fiatto i un domini superb de l’instrument. El seu bis amb efectes polifònics no deixa cap dubte: és un mestre indiscutible.
Albert Ferrer

L’ACTOR

Un actor camaleònic, l’Eduard Paredes pot anar del drama a la comèdia. Membre destacat de l’exitosa companyia Cor de Teatre. De formació artística àmplia, canta, balla, escriu i segueix el seu camí com a actor en el reconegut Institut de Teatre de Barcelona.

EL VÍDEO

La fascinació per les arts visuals dirigeix a Quim Paredes, ​​a partir del 1989, a treballar com a operador i muntador de cinema i vídeo. Des de la seva productora 24 imatges x segon porta gairebé 30 anys produint i dirigint documentals, pel·lícules, curtmetratges amb una estètica preciosista, sincera, austera però profundament real.