CONCERT VISIONS

El projecte BCN SAX QUARTET neix de la necessitat de viure la música clàssica des d’una sonoritat moderna, recuperar la idea que allò que és popular és el què ens inspira per arribar més lluny, sentir que el que és quotidià, allò que ens és més proper provoca reacció.
BSQ vol crear des del desordre i desorganitzar la cosa establerta, evitar que l’espectador s’acomodi a un resultat concret a través d’un concert on la sonoritat canviï radicalment. Una declamació extrema de la música que prové de la tradició on es mescla la intensitat de la tristesa i de l’oblit, amb les seqüències rítmiques i apassionades de la força del present.
El projecte VISIONS, és un concert amb obres originals per quartet de saxofons inspirades en diferents músiques populars d’origens diversos; flamenc, música arabesca, folk americà, tango argentí, música tradicional grega… Treballades des de la sonoritat del quartet de saxofons i totes elles, creacions originals de David Salleras.

ELS INTÈRPRETS

David Salleras, saxofon soprano i compositor
Saxofonista clàssic i compositor. És un dels saxofonistes clàssics més destacats de la seva generació, i algunes de les seves obres formant part obligada del repertori tant acadèmic com concertístic de la història recent del saxofon. Invitat regularment per oferir masterclass arreu, les seves obres són editades per les editorials Resolut Music (USA) Billaudot (França) i Dinsic (Espanya)

Dani Molina, saxofon alt
Saxofon alt solista de la Banda Municipal de Barcelona. En l’actualitat realitza un treball d’investigació a l’àrea de música electrònica i experimental improvisada, amb Ramiro Martínez (Kulyela) (MICROFUSA)

Marta Romero, saxofon tenor
Saxofon alt solista de la Banda Municipal de Barcelona. En l’actualitat està realitzant concerts de solista de l’obra FlamenKa de l’aclamat compositor Ernesto Aurignac.

Joan Soler, saxofon baríton
Saxofon baríton de la Banda Municipal de Barcelona. En l’actualitat desenvolupa diferents projectes pedagògics i lidera diferents agrupacions de música moderna.

EL REPERTORI

URBAN DREAM

VISIONS

VOCES DEL SUR

TANGO POUR UNE PRINCESSE DESESPERÉE

HANDAKAS

SOÑANDO UNA NANA

RAIDER

  • Raider (a determinar segons sala)
    1. OPCIÓ:2 micros ambient tipus shure KSM137-SL
    2. OPCIÓ:4 Micros inalàmbric -si lʼacústica ho requereix
  • Equip de so estàndar
  • 2 monitors (si és amb microfonia)